Λίγα λόγια για εμάς


Η εταιρεία ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ, δραστηριοποιείται στον χώρο της πυρόσβεσης – πυροπροστασίας, καθώς επίσης και στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας παντός είδους. Η πολυετή εμπειρία του προσωπικού μας, αποτελεί από μόνη της μια εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών και των προϊόντων που προσφέρουμε.


Είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, έχοντας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Τα προϊόντα μας είναι πλήρως ελεγμένα και πιστοποιημένα από φορέα πιστοποίησης, και εμείς ως εταιρεία, διαθέτουμε πιστοποιητικό ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και πιστοποιητικό ISO 9001:2008 .


Διαθέτουμε επίσης μηχανολόγους – μηχανικούς για την έκδοση αδειών και μελέτες επιχειρήσεων, όπως επίσης και έμπειρους συνεργάτες για την προστασία  του χώρου σας μέσω τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας κατόπιν μελέτης. Βρισκόμαστε στα Δυτικά προάστια, στο Περιστέρι επί της οδού Μωρογιάννη 3 Μπουρνάζι. 


Εξυπηρετούμε τα Δυτικά Προάστια(Περιστέρι, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Ίλιον κλπ) Ανατολικά Προάστια(Λούτσα, Παιανία, Κορωπί κλπ) Νότια Προάστια(Ν.Σμύρνη, Άγιος Δημήτριος,Π.Φάληρο, Ελληνικό κλπ) Βόρεια Προάστια(Πεύκη, Μαρούσι, κλπ) όπως επίσης και το κέντρο της Αθήνας, Πειραιά κλπ αλλά και όλη την Ελλάδα με μεταφορικό μέσο της επιλογής σας.


Επισκεφθείτε μας, ή καλέστε  μας για να έρθουμε εμείς στον χώρο σας.